Filler

Filler er en gele som er kjemisk fremstilt, men som er svært lik kroppens egen Hyaluronsyre. Ved å injisere små mengder av filler kan man erstatte fuktighetstap og gjenopprette struktur, fylde og volumtap. Man kan bruke filler til å volumisere lepper, konturere deler av ansiktet for å skape et mer feminint eller maskulint uttrykk. Filler kan også brukes for å redusere linjer og rynker da filleren stimulerer hudens egen kollagenproduksjon.

Selve behandlingen:

Selve behandlingen starter med en grundig konsultasjon. På denne måten får behandleren vite hva du ønsker å oppnå med behandlingen. På bakgrunn av dette velges både filler og metode for injiseringen. Videre renses huden grundig med bakteriedrepende væske, slik at risikoen for infeksjon minimeres. Geléen sprøytes så inn i huden med en tynn nål, og i de tilfeller det er mulig benyttes Magic Needle, (det lages da en inngangsport i huden med en tynn nål før man bytter til en butt kanyle for å gjøre ferdig behandlingen) for å unngå bloduttredelser og nedetid i etterkant av behandlingen. Filleren inneholder bedøvelsesmiddelet lidokain og dette bidrar til at behandlingen i de fleste tilfeller oppleves som både skånsom og med lite ubehag. Man kan også legge på bedøvende krem i forkant av behandlingen.

Etter behandlingen:

Man vil se umiddelbare resultater av behandlingen, men de neste 2-4 ukene vil filleren integrere seg i vevet og det tar derfor litt tid før man kan se det endelige resultatet. Hvor lang varighet man har av filleren varierer både av hvilken type filler som er brukt og hvor i ansiktet den er satt. Hvordan filleren tilpasser seg og brytes ned i vevet ditt er også en individuell faktor som påvirker varigheten. Dog kan man regne med en varighet på mellom 6-18 mnd. avhengig av filler. Lepper varer stort sett mellom 6-12 mnd mens filler som er satt i hake eller kinnbein ofte varer opp mot 18mnd.

Som andre kosmetiske behandlinger anbefales det å:

  • Unngå trening, alkohol og badstue de neste 24 timene
  • Unngå påføring av hudpleieprodukter de neste 24 timene
  • Ingen make-up de neste 24 timene
  • Unngå å berøre innstikkområdene

 

For å oppnå et best mulig resultat er det viktig at du er innstilt på å følge de anbefalingene som du får av din behandler.

Mulige komplikasjoner:

I etterkant av behandlingen kan det oppstå komplikasjoner, men ved å få utført behandlingen av en sertifisert behandler minsker dog risikoen betraktelig. Det er likevel viktig at du er kjent med at det kan oppstå komplikasjoner, både umiddelbart og i etterkant av injiseringen. En av de mest fryktede komplikasjonene er en okklusjon, det betyr en tetning av blodårene. Granulom, eller harde klumper, kan også oppstå lenge etter behandlingen har funnet sted. Infeksjon og allergisk reaksjon kan også forekomme. Personer med autoimmune diagnoser vil ikke bli behandlet så lenge sykdommen er i aktiv fase da dette øker sjansen for granulomutvikling på sikt.

En grundig konsultasjon hvor både relevante diagnoser, medikamenter og allergier er nødvendig før en behandling med filler utføres i vår klinikk.

Pris:

Vi benytter oss av Juvederm sine produkter i filler injeksjoner. Teoxane er en av de verdensledende produsentene av filler på markedet i dag og produserer filler av svært høy kvalitet. En behandling tar mellom 30-60 minutter.

  • Filler kinn 3200kr
  • Filler leppe fuktbehandling 3100kr
  • Filler leppe volumbehandling 3100kr
  • Filler marionettelinjer/sure munnviker 3100kr
  • Filler nasolabiale folder 3100kr
  • Filler hake/kjevelinje 3200kr

Utforsk våre hudbehandlinger

Frisk hud er vakker hud
Previous
Next