Green Peel

Green peel er en dyptvirkende behandling som lindrer en rekke hudproblemer og samtidig forbebygger tidligere aldringstegn. 

Den verdenskjente serien med Dr.Schrammek er mer populær i dag enn noen gang og vi er stolte forhandlere av disse fantastiske produktene.

Green Peel® behandlingen ble utviklet av den tyske hudlegen Christine Schrammek allerede i 1958. Resultatet ble den svært effektive urtebehandlingen. En dyptvirkende behandling på ren plantebasis uten noen kjemiske ingredienser eller syrer og utrolig nok finnes det ingen tilsvarende behandling på markedet enda den dag i dag. Mange har prøvd, men ingen har klart å etterlikne den effektive og 100% naturlige urteblandingen.

 

Green Peel - den skånsomme hudpleien

Med sin medisinske erfaring utviklet hun unike hjemmeprodukter for raskest mulig restitusjon og minst mulig belastning for huden. Hjemmeprodukter som går hånd i hanske med behandlingen. På grunn av stor respons fra begeistrede kunder verden over, ble Green Peel® metoden stadig utviklet og passer i dag til alle hudtyper i alle aldre. 

Kunsten med å stimulere huden UTEN UHELDIG stress, ved hjelp av naturens helende, nærende, styrkende og beskyttende virkning er oppsiktsvekkende.

Hjemmeproduktene er alle problemløsere som oppdateres jevnlig etter mer effektive nye medisinske «findings».

Et overordnet mål i all behandling er at huden selv hjelpes til å rydde opp i ubalanser og gradvis styrkes med økt spenst, volum og sterk hudbarriere som resultat.

Ved å styrke hudens eget forsvar oppnås ikke bare effektive kortidsresultater, men også svært imponerende langtidsresultater.

De mest kjente behandlingene er Green Peel som kommer i 3 ulike styrker, Fresh Up, Energy og Classic. De senere år har det også blitt utviklet flere andre fantastiske behandlinger, noen med urtene og andre uten. Felles for de er fremdeles maksimale stimuli uten å skape uheldig stress og skade huden. Det holistiske og naturlige synet på huden står sentralt i alle behandlingene med deres produkter.

Vi tilbyr flere behandlinger med disse produktene:

 • Green Peel Fresh Up Express 990 kr

  Tid: ca 35 min

 • Green Peel Fresh Up 1400kr

  Tid: ca 60 min

 • Green Peel Fresh Up med utklemming 1600 kr

  Tid: ca 90 min

 • Green Peel Energy 1600kr

  Tid: ca 60 min

 • Green Peel Classic, inkl etterbehandling 2800 kr

  Tid: ca 60 min

 • Hydra-Splash 1090 kr

  Tid: ca 60 min

 • Skin in BALANCE 1090 kr

  Tid: ca 60 min

 • Black CLEARING Mask-Detox behandling 1100kr

  Tid: ca 60 min

 • Green Peel Mela White 1400 kr

  Tid: ca 60 min

 • TIME CONTROL LIFT TREATMENT 1990kr

  Tid: ca 90 min

Green Peel

Green peel er en medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige virkestoffer og uten kjemiske ingredienser som irriterer huden. Green Peel er kraftig vevsoppstrammende, bekjemper tidlig aldringstegn og tap av spenst i huden. Du oppnår en synlig bedring på store porer, akne, arr, ujevn hudtone og pigmentering, solskadet, gusten, grå og trett hud.

Ingredienser som brukes er blant annet Aloe Vera, Blæretang og spirulina. Green Peel har samme pH som huden din og du oppnår dermed en svært effektiv behandling uten å strippe huden for den naturlige beskyttende hinnen i det øvre hudlaget.

Dagene etter behandling kan du forvente å kjenne varme i huden, nesten som om du er solbrent. Noen blir også litt rød og man kan til og med føle seg litt febersyk og frossen. Samme dag som behandling er det ikke anbefalt å trene eller ta badstue. Du vil også kjenne gnistring i huden ved berøring, nesten som å ha glasskår i huden. Det er en helt unik følelse som bare MÅ oppleves. Denne følelsen kan vedvare i et par dager. 

Det er ikke smertefullt, men noen kan oppleve det som ubehagelig. Dette er bare et tegn på at huden nå blir stimulert fra innsiden akkurat slik som vi ønsker. Urtene jobber nå svært antibakterielt, antiinflammatorisk og næringsgivende og dette er helt essensielt for å oppnå de gode resultatene.

Som du nå har forstått så er en Green Peel behandling en real treningsøkt for huden din. Alle hudens funksjoner stimuleres og på grunn av den økte sirkulasjonen som oppstår sammen med tilførselen av næringsstoffene fra urten økes hudfornyelsen på et minimum av tid. Hudens fuktighetsbalanse normaliseres, vitaliseres og fremstår dermed som sterkere, sunnere og med økt spenst og glød.

Det som skiller de ulike Green Peel behandlingene fra hverandre er i all hovedsak blandingsforholdet, trykket og intensiteten og tempoet behandleren har på hendene sine og tiden urtene jobbes med i huden din. Men uansett hvilken av Green Peel behandlingene du og din behandler velger for din hud så anbefales det å bruke tilpassede hjemmeprodukter som har beroligende, styrkende, beskyttende og næringsrik virkning på huden. 

Se også: Kjemisk peel – en trygg og virkningsfull behandling som gir deg sunnere hud, mer glød, finere porer samt en glattere og jevnere hudoverflate.

Green Peel Fresh Up

Den mildeste behandlingen for glødende hud og antirynke. Denne refereres ofte til som Party Peel siden huden får en så fantastisk glød at du kan gå rett på fest etter behandling. Det er likevel viktig å huske på at dette er en svært effektiv behandling som setter i gang prosesser i huden som både bremser aldring, styrker en sensitiv hud, bedrer opptak av aktive næringsstoffer og forbedrer akneproblem.
Dette er behandlingen som passer for alle.

Green Peel Fresh Up med utklemming

Det er veldig viktig å hjelpe en hud med akne tidlig, så snart problemene starter er det viktig å komme i gang med et tilpasset hudprogram. Det behøver absolutt ikke å være komplisert og vanskelig. Det viktigste er å finne ut av hvilken type akne du har for å på den måten å tilpasse ingredienser i hjemmeproduktene med behandling i klinikk. 

Noen ganger er det slik at det ikke er nok med de behandlingene vi kan tilby og at hudlege og medisiner er nødvendig for å få bukt med kvisene. Vi vil da kunne henvise til gode behandlere i området slik at du får god hjelp. Husk at du ikke må til behandling med ny-peelet hud hjemmefra.
Dette er behandlingen som passer for deg med:

 • Kviser (akne)
 • Tilstoppinger (svarte prikker)
 • Fet hud
 • Voksen akne

Behandlingen er lik som den vanlige Fresh Up behandlingen foruten at vi her også påfører ingredienser som gjør at talget inni porene løsner og lettere kan klemmes ut. Hvor lang tid denne behandlingen tar kommer an på hvor mye utklemming som må gjøres. Det anbefales å etterbehandle hjemme med et tilpasset hudprogram for best effekt av behandlingen

Green Peel Energy

Dette er en dypere behandling hvor de patenterte urtene spiller hovedrollen. Behandlingen passer perfekt for deg som ønsker å jobbe mer effektivt og forebyggende mot linjer, rynker, pigmentering, store porer og akne.

Husk på at man ofte blir litt rød etter en slik behandling, men ikke noe mer enn at man fint kan gå på jobb dagen etter.
Passer perfekt for deg som ønsker en effektiv behandling uten eller med minimal nedetid.

Green Peel Classic

Dette er behandlingen som gir deg fullstendig hudfornyelse på 5 dager. Behandlingen er brukt i over 60 år og i over 60 land, så det er en trygg og godt dokumentert behandling. Behandlingen passer for deg med kviser /akne, solskadet hud, aldrende hud, pigmentert hud. 

Etter classic behandling må man tilbake til klinikken på dag 5-6 på etterbehandling. Denne behandlingen er inkludert i prisen og er en deilig forfriskende behandling hvor man får av restene av de døde hudcellene slik at den nye sunne og friske huden kommer til syne.
Passer for deg med:

 • Akne
 • Arr
 • Rynker, linjer og tap av spenst
 • Store porer
 • Grov og dårlig sirkulert hud.

Vi kan ikke behandle deg dersom du har:

 • Uforklarlige hudforandringer som trenger legetilsyn
 • Mistenkelige føflekker
 • Keloide arr/arr som er utstående
 • Gravid eller ammer
 • Alvorlig sykdom med nedsatt immunforsvar
 • Sensitiv hud

Etter behandling:
Er det viktig med tilpassede produkter for å optimalisere og effektivisere effekten av behandlingen. Derfor må man alltid ta med i beregningen at man må ha Herbal Care Lotion, Special Care cream og Blemish Balm med seg hjem fra klinikken dersom man ikke allerede har disse fra før.

Hydra-Splash

Dette er en skikkelig fuktighetsboost til huden som vi alle har godt av innimellom. En god fuktbalanse i huden er viktig for å forebygge aldring, sensitivitet samt hindre tap av spenst, volum og styrke. Denne behandlingen gir deg intensiv fukt samtidig som den har beroligende og styrkende ingredienser.

De aktive ingrediensene hjelper hudens egen produksjon av naturlige fuktighetsfaktorer samtidig som de binder til seg vann i huden din. Viktige lipider styrker hudens barriere og hindrer fuktighetstap som den dehydrerte huden ofte er utsatt for. Behandlingen tar deg gjennom flere rensesteg, en behagelig massasje av skuldre, nakke, ansikt og hodebunn.

Vi avslutter med fuktighetsserum og masker med lav-molekylær hyaluronsyre som gir deg en sterk, hydrert og spenstig hud.
Perfekt behandling for deg som jobber i et tørt innemiljø som for eksempel sykehus, kontorfellesskap og fly eller for en ung hud som vil forebygge tørrhetslinjer.

Denne behandlingen passer for deg som har en:

 • Tørr og dehydrert hud
 • Gusten, stram og sliten hud

Skin in BALANCE

Dette er behandlingen for en hud i ubalanse. Har du gjennomgått alvorlig sykdom som for eksempel kreftbehandling, hudsykdom eller rett og slett har en overbehandlet og sår hud velger du denne behandlingen. Her bruker vi produkter som reduserer rødhet, varme, inflammasjon og kløe i huden. Vi tilfører fuktighet og lipider for å hydrere huden slik at den bedre tåler ytre miljøpåvirkning og stress i huden. For deg som har Rosacea, psoriasis og eksem er dette en behandling som er skånsom mot huden samtidig som den hjelper huden å reparere seg selv.


Passer for deg med:

 • Rosacea
 • Eksem
 • Psoriasis
 • Sensitiv hud
 • Skadet hud
 • Etter kreftbehandling
 • Eller for deg som ønsker en deilig styrkende og oppbyggende behandling for huden din

 

Behandlingen tar ca 60 minutter og inkluderer flere behagelige rensesteg, lett massasje av bryst, skuldre, nakke og ansikt og avsluttes med en deilig ansiktsmaske.

Black CLEARING Mask-Detox behandling

Dette er en skikkelig DETOX for huden din! Behandlingen renser huden i dybden, forfiner porene, minsker forekomst og synlighet av svarte hudormer samtidig som den forebygger akneutbrudd. Tilstopping og Akne er noe av det vi ser mest av hos både ungdom og voksne. I behandlingen er det flere rensesteg, utklemming av tilstoppinger før vi tilfører en liten del av Dr.Schrammek sine patenterte urter. 

Behandlingen avsluttes med en dyptvirkende, klargjørende, bakteriedrepende, anti-inflammatorisk og fuktighetsgivende maske. Masken inneholder både aktivt Karbon som fungerer som en magnet på døde hudceller, talg og urenheter samtidig som det demper inflammasjoner. 

Kaolin trekker til seg overflødig talg og etterlater huden mindre blank og dermed et mer matt utseende. Vi finner også Panthenol og Aloe Vera som både fukter og er beroligende samtidig som det er anti-inflammatoriske ingredienser.
Detter er behandlingen for en:

 • Fet hud
 • Kombinert hud
 • Tilstoppet hud
 • Akne problematikk
 • Men også en perfekt DETOX for alle hudtyper og hudtilstander

Green Peel Mela White

Denne behandlingen gir deg ny glød, vitalitet og en jevnere hudtone! Også i denne behandlingen får du kjenne effekten av de herlige patenterte urtene. Videre inkluderer vi ingredienser som Illumicin, niacinamide og vitamin C som både jevner, lysner og stimulerer kollagen produksjonen i huden. 

Behandlingen tar ca 60 min. For best mulig effekt mot mørke flekker/ujevn hudtone anbefaler vi et spesialprogram hvor denne behandlingen gjøres flere ganger sammen med utvalgte hjemmeprodukter over 12 uker.


Behandlingen passer for:

 • Hyperpigmentert hud (mørke flekker)
 • Ujevn hudtone
 • Voksen og fuktfattig hud
 • Deg som ønsker glød og vitalitet

TIME CONTROL LIFT TREATMENT

Dette er Rolls Roysen innenfor hudbehandlinger! Her benytter vi den beste ingrediensen for å forebygge aldringstegn og skader i huden, nemlig A-vitaminet. Den kombinerer vi andre kollagen og elastinstimulerende, cellefornyende og beskyttende ingredienser. Med dette sammen med de patenterte urtene gjør dette til den ultimate behandlingen for voksen hud. En sterk hudbarriere med en god beskyttelsesfunksjon eldes saktere. Behandlingen reduserer aldringstegn og virker sterkt oppstrammende på huden din.

Selve behandlingen tar ca 90 minutter og inkluderer flere effektive rensesteg, masker og en behagelig ansiktsmassasje. Huden etterlates med en fantastisk glød! For å optimalisere behandlingen anbefaler vi et tilpasset hudprogram som du følger hjemme. Dette vil forlenge effekten av klinikkbehandlingene.

Behandlingen passer for:

 • Voksen hud
 • Solskadet hud
 • Aldrende hud
 • Trett, sliten og gusten hud

Utforsk våre hudbehandlinger

Frisk hud er vakker hud
Previous slide
Next slide