Kjemisk peel

Kjemisk peel er en av de mest populære ansiktsbehandlingene grunnet sin effektive virkning. Det er en trygg og virkningsfull behandling som gir deg sunnere hud, mer glød, finere porer samt en glattere og jevnere hudoverflate.

Kjemisk peel består av fruktsyrer med lav PH som pensles på huden din.

Når vi peeler huden så skapes det en kontrollert skade og dermed stimuleres cellene til produksjon av ny hud. Det finnes flere ulike syrer som man bruker i behandling av ulike tilstander og utfordringer og vi skiller mellom overflatiske, mellomdype og dype peelinger. Desto dypere peeling desto lenger tilhelingstid må du regne med. Hvilken kjemisk peel som passer for deg og din hudtype og hudtilstand vil vår kosmetiske dermatologiske sykepleier avgjøre sammen med deg under konsultasjonen.

Kjemisk peel bør unngås i sommermånedene da huden blir særlig utsatt for pigmenteringer i tiden etter behandling.

Kjemisk peel passer for deg som har utfordringer med eller ønsker forbedring av:

 • Generell hudforbedring/fukt og hudoppstramming
 • Akne
 • Redusering av linjer
 • Redusering av pigmentering
 • Redusering av rødhet
 • Arr
 • Rosacea

Selve behandlingen:

Selve behandlingen starter med grundig konsultasjon etterfulgt av rens og analyse av huden din. Deretter avgjøres det hvilken type syre som er best egnet til å behandle dine utfordringer. Deretter påføres den valgte peelingen og virker på huden under nøye oppsyn av behandleren. Når den ønskede effekten er oppnådd nøytraliseres peelingen, før det legges på en tilpasset maske. 

Mens du ligger og nyter denne får du en deilig og avslappende hodebunnsmassasje. Behandlingen avsluttes med påføring av tilpassede produkter og solfaktor.

OBS: prisforskjell og tidsforskjell på behandling med gummimaske og massasje.

Er kjemisk peel behandling trygg?

Det kan være lett å la seg skremme av ordet kjemisk peeling. Det man stort sett opplever under selve behandlingen er varme, prikking og svie i huden. Dette er selvsagt avhengig av type peel. De overflatiske peelingene medfører mindre ubehag enn de dype peelingene. Man kan også tro at det i å ta kjemisk peel innebærer mye flassing og dager hjemme fra jobb. Det er ikke nødvendigvis slik det er. 

Det er viktig å presisere at det er virkestoffet, styrken og hvor lenge den ligger på huden som avgjør hvor dypt en kjemisk peel går.


Kjemisk peel anbefales alle som ønsker å jobbe målrettet mot hudforbedring som en kur eller ønsker en party peel for mer glød og glattere hud.

Etter behandlingen:

Det er normalt at huden er rød og varm på behandlingsdagen. Etter noen dager vil du også kunne merke at huden begynner å flasse. Dette avtar etter kort tid. Komplikasjoner kan oppstå, men ved en grundig konsultasjon og forbehandling av huden kan man unngå de store komplikasjonene. Større komplikasjoner som sår og allergiske reaksjoner kan unngås med at behandleren har god kunnskap til både produktene og deres virkemåte samt hudtypen og hudtilstanden din. 

Det er imidlertid flere viktig ting du selv kan gjøre for å optimalisere resultatet av behandlingen:

 • Ingen alkohol, trening og badstue det påfølgende døgnet.
 • Sol bør unngås de neste 7 dagene, og bruk alltid solfaktor.
 • Drikk mye vann og tilfør huden fukt med gode produkter
 • Unngå å plukke på den avflassede huden.

Pris

 • Kjemisk peel standard maske: 950 kr

  Tid ca 45 

 • Kjemisk peel med gummimaske og massasje: 1100kr

  60 minutter

Utforsk våre hudbehandlinger

Frisk hud er vakker hud
Previous
Next