Mesoterapi med Turtlepin

Mesoterapi er en injeksjonsbehandling som gir huden næring og vitalitet. Gjennom små injeksjoner tilføres huden kompleks næring bestående av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter. Kombinasjonen av næringsstoffene og små stikk i hudens overflate bidrar til å stimulere hudens gjenoppbygging (kollagensyntese). Huden revitaliseres, styrkes, fuktbalansen gjenetableres og får ny glød, samtidig som man kan minske synligheten av fine linjer, arr og pigmentflekker.

Hva er en meso-behandling med turtlepin 3?

Turtlepin teknologien brukes til å injisere individuelt tilpassende virkestoffer ned i huden. Nålehodet består av 19 dobbelt skårede nåler, noe som gjør behandlingen kan utføres raskere og skaper mindre traume enn ved bruk av tradisjonelle mesoterapi-nåler. På denne måten blir virkestoffene blir levert ned i huden der de kan gjøre mest nytte. 

Hvordan virker behandlingen?

Denne behandlingen tar sikte på å gi huden fornyet spenst, mer fuktighet, forminske porer og forbedre hudstrukturen. Den kan også redusere mild akne, regulere talgproduksjon, og forbedre pigmenterinng og rosacea. – Og ikke minst gi huden din glød.  Behandler vil sette sammen en blanding spesialtilpasset din hudtilstand og dine mål for behandlingen. 

Hvem passer behandlingen for?

enne behandlingen tilpasses din hudtype og hudtilstand samt dine ønsker for huden. Typiske indikasjoner er ønsket om mer spenst, glød, mer fuktighet, forminske porer og forbedre hudstrukturen. Den kan også redusere mild akne, regulere talgproduksjon, og forbedre pigmenterinng og rosacea. – Og ikke minst gi huden din glød.  Din behandler vil sette sammen en blanding spesialtilpasset din hudtilstand og dine mål for behandlingen. 

Hvor mange behandlinger trenger man?

Dette er den perfekte behandlingen for å gi huden din fornyet glød for eksempel i forkant av en spesiell anledning. Det fine med mesoterapi med turtlepin er at det er ingen nedetid, kun litt rødhet i en dag. Behandlingen kan brukes som en enkeltstående boost-behandling eller i kombinasjon med andre behandlinger. For langvarig effekt, anbefaler vi at behandlingen gjentas minimum 3 ganger med 3 – 4 ukers mellomrom.

Kan mesoterapi kombinerer med andre behandlinger?

Mesoterapi kan gjøre som enkeltstående behandling eller som en serie på 3-4 behandlinger for å forbedre hudens tilstand. Mesoterapi kan også kombineres med både dermapen og kjemisk peeling.

Pris

  • Mesoterapi med turtlepin 1ml 1190kr
  • Mesoterapi med turtlepin 2ml 1490kr
  • Mesoterapi med turtlepin og 15 min tilpasset Ledlysbehandling 1ml 1290kr
  • Mesoterapi med turtlepin og 15 min tilpasset Ledlysbehandling 2ml 1690kr
  • Mesoterapi med turtlepin, tilpasset maske og 15 min Ledlysbehandling 1ml 1710kr
  • Mesoterapi med turtlepin, tilpasset maske og 15 min Ledlysbehandling 2ml 1910kr

Utforsk våre hudbehandlinger

Frisk hud er vakker hud
Previous slide
Next slide