Om
Verket Medispa

Verket Medispa AS åpnet i 2020 i nye flotte lokaler på Verket i Moss. Her tilbys det hudbehandlinger av både medisinsk og kosmetisk art. Du kan blant annet få utført klassisk hudbehandling med dyprens, kjemisk peel, Dermapen, Mesoterapi, Green Peel samt ulike injeksjonsbehandlinger med både Hyaluronsyre og Botulinum toxin.

Alle behandlinger utføres av sertifisert kosmetisk dermatologisk sykepleier eller sertifisert hudterapaut. Vi benytter oss utelukkende av anerkjente leverandører med produkter som hjelper deg å optimalisere din hud og få frem sunn glødende og frisk hud basert på egne forutsetninger.

Linda Desireé Jacobsen

Daglig Leder/Sykepleier

Linda er sertifisert kosmetisk dermatologisk sykepleier fra Senzie Akademiet og startet Verket Medispa i februar 2020. Linda har mange års erfaring som avdelingssykepleier i hjemkommunen før hun flyttet til Moss i 2016 og valgte å videreutdanne seg innenfor hud og kosmetiske behandlinger. Med kunnskap og utgangspunkt i vitenskapelig funn og forskning vil Linda gi hver enkelt kunde skreddersydd og individuelt tilpasset behandling. Selv foretrekker hun et naturlig resultat og er derfor alltid forsiktig i utførelsen av behandlingene. Frisk hud er vakker hud!

Linda utfører de medisinske injeksjonsbehandlingene i klinikken som Botox, filler, Profhilo, Sunekos osv samt kjemiske peelinger og dermapen.

Les mer om henne her.

 

Silje Nordrum

Hudpleier

Silje er Sertifisert Hud og Kroppsterapeut fra Hudpleie Akademiet siden 2008 og har erfaring fra både Norefjell Hotel & Spa samt Son Spa. Hun har i tillegg til dette 18 års erfaring som frisør. Silje har alltid fokus på kundens ønsker og behov i behandlingene hun utfører. Et helhetlig og holistisk fokus med øye for detaljer er det du kan forvente når du kommer til behandling hos Silje.

Silje er nå å finne i klinikken 4 dager i uken og hun utfører både klassisk hudbehandling, brynsstyling, massasje av nakke og rygg, kjemisk peeling, dermapen og selvsagt stor favoritten hennes som er Green Peel behandlingene.