Om
Verket Medispa

Verket Medispa AS åpnet i 2020 i nye flotte lokaler på Verket i Moss. Her tilbys det hudbehandlinger av både medisinsk og kosmetisk art. Du kan blant annet få utført klassisk hudbehandling med dyprens, kjemisk peel, Dermapen, Mesoterapi, Green Peel samt ulike injeksjonsbehandlinger med både Hyaluronsyre og Botulinum toxin.

Alle behandlinger utføres av sertifisert kosmetisk dermatologisk sykepleier. Vi benytter oss utelukkende av anerkjente leverandører med produkter som hjelper deg å optimalisere din hud og få frem sunn glødende og frisk hud basert på egne forutsetninger.

Portrett av 3 hudsykepleiere
Portrett Kosmetisk hudsykepleier

Linda Desireé Jacobsen

Daglig Leder/Sykepleier

Linda er sertifisert kosmetisk dermatologisk sykepleier fra Senzie Akademiet og startet Verket Medispa i februar 2020. Linda har mange års erfaring som avdelingssykepleier i hjemkommunen før hun flyttet til Moss i 2016 og valgte å videreutdanne seg innenfor hud og kosmetiske behandlinger. Med kunnskap og utgangspunkt i vitenskapelig funn og forskning vil Linda gi hver enkelt kunde skreddersydd og individuelt tilpasset behandling. Selv foretrekker hun et naturlig resultat og er derfor alltid forsiktig i utførelsen av behandlingene. Frisk hud er vakker hud!

Linda utfører de medisinske injeksjonsbehandlingene i klinikken som Botox, filler, Profhilo, Sunekos, RF-microneedling, laser osv. samt kjemiske peelinger og dermapen.

Les mer om henne her.

 

Portrett hudpleier, smiler

Anette Skår

Sertifisert kosmetisk dermatologisk sykepleier

Anette er Sertifisert kosmetisk dermatologisk sykepleier fra Senzie Akademiet og startet på Verket Medispa i august 2023.

Før hun startet å jobbe med hud jobbet hun på Kalnes sykehus i mange år. Hun har også videreutdanning innenfor ledelse.

Anette har en holistisk tilnærming til hud og hudhelse samt en dyp kunnskap om hudens oppbygging og funksjon og ingredienslære. Denne kunnskapen bruker hun til å tilpasse behandlinger og produkter etter dine ønsker, mål og din hud sine behov. Anette har et godt estetisk øye og er opptatt av kvalitet i alle ledd. God informasjon i forkant av behandling samt oppfølging i ettertid er en selvfølge for henne.

Hun tilbyr både klassiske hudbehandlinger, medisinske hud- og injeksjonsbehandlingerRF-microneedling og laser i klinikken.

Portett av dermatolog

Nina Overen

Sykepleier med utdanning fra FACE Academy

Nina er utdannet ved FACE Academy og startet på verket Medispa i september 2023. Hun kombinerer i dag denne jobben med en stilling på Kalnes sykehus. På sikt er målet at du også skal finne Nina hos oss hver dag.

Nina er opptatt av kunnskap og faglig forsvarlighet i utførelsen av behandlingene. Hun er derfor stadig på kurs for å kunne tilby deg behandlinger av høy kvalitet. Som kunde hos Nina kan du være trygg på at dine ønsker og behov er i ivaretatt i behandlingene hun utfører. Et helhetlig og holistisk fokus med øye for detaljer kan du forvente når du kommer til Nina.

Nina tilbyr medisinske injeksjonsbehandlinger, RF-microneedling og laser i klinikken.