Profhilo

Profhilo – Anti-Age behandlingen alle snakker om.

Hva er Profhilo?

Med alderen brytes det ned kollagen, elastin og hyaluronsyre i huden. Dette er noe av årsaken til at vi får linjer og aldrende hud. Hudbehandlingen er utviklet for å gjenskape en naturlig foryngelse av huden slik at bindevevsfibrene gjenskapes av kroppen selv.

Profhilo består av hyaluronsyre som injiseres inn under huden via 5 stikk på hver side av ansiktet. Hyaluronsyren som brukes er helt annerledes oppbygd enn den vi kjenner fra fillers og skinboosters fordi den ikke bygger volum. Det naturlige sukkerstoffet er varmebehandlet på en bestemt måte, som sammen med dens unike formel gjør det mulig at stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduksjon.

Prisvinnende behandling

Profhilo har vunnet THE AESTHETICS AWARD i 2016 som årets mest innovative behandling. Dette er det første BDDE-frie stabiliserte og injiserbare hyaluronbaserte produktet for behandling av slapp hud. Med den høyeste konsentrasjonen av HA (hyaluronsyre) på markedet (64 mg/ 2 ml) booster og fukter ikke bare Profhilo huden men den stimulerer også det aldrende og slapp vevet.

Behandlingen

Profhilo blir injisert i 5 punkter på hver side av ansiktet 1 ml på hver side og 10 punkter på hals med til sammen 2 ml produkt.  Injiseringen skjer rett under huden. Produktet har stor spredning og dette gjør at hele huden blir forynget og ikke kun der hvor injeksjonen utføres.

Etter behandlingen:

Umiddelbart etter behandlingen kan stikkene hvor injeksjonen er utført ses. Det kan ligne små myggstikk. Disse forsvinner i løpet av 12-24 timer. Det kan også oppstå forbigående blåmerker. I utgangspunktet kan man fint dra på jobb neste dag.
4 uker etter injeksjonen vil huden være betydelig strammet opp og for optimalt og langvarig resultat anbefales det at man da får utført enda en behandling. Resultatet av behandlingen kan holde opp til ett år og vi anbefaler da å ta vedlikeholdsbehandling hver 6 månded.

  • Profhilo 3700kr
  • Pakkepris 2 behandlinger 7000kr

Utforsk våre hudbehandlinger

Frisk hud er vakker hud
Previous slide
Next slide