PRX-T33

PRX-T33 er den nye generasjonens TCA-peel som har blitt enormt populær! Mye av grunnen til dette er at den i prinsippet ikke innebærer noen restitusjonstid/nedetid hvor du opplever flassete, tørr og sår hud slik som kan forekomme på ordinære TCA peelinger.

PRX-T33 - en peeling som ikke gir deg flassete og rød hud

 

PRX-T33 kan ikke sammenlignes med en klassisk peel der du peeler bort det øverste laget av huden. PRX-behandlingen er en biologisk hudforyngende behandling som består av 33% TCA-syre og en liten dose hydrogenperoksid.

Hydrogenperoksidet har til oppgave å beskytte epidermis (den ytterste delen av huden) og hjelper dermed å transportere TCA-syren ned til de dypere hudlagene der syren stimulerer og booster de kollagen og elastinproduserende cellene.

PRX- T33 kan brukes på ansikt og kropp for å motvirke og redusere:

• Rynker og linjer
• Pigmenteringer/solskader
• Tørr hud
• Tapt elastisitet
• Arr/strekkmerker

PRX-T33 kan kombineres med en rekke estetiske behandlinger og man får både enda bedre og forlengede resultater

Injeksjonsbehandlinger

Mesoterapi

Dermapen / mikroneedling

 

Behandlingen gir raskt synlig resultat på fine linjer, gusten og trett hud. Den gir en fantastisk glød, vitalitet, jevn hudtone og man oppnår en dyp fuktighet.
Behandlingen anses som smertefri, helt uten nedetid og ingen negative bivirkninger. På sikt bedres hudstrukturen, huden strammes opp og kollagenproduksjonen stimuleres.

For å oppnå best mulig resultat og holdbarhet, anbefales det å følge en kur på 3-6 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom. Resultatet varer i opptil 6 måneder etter en behandling, men det anbefales at du får en behandling annenhver måned for å opprettholde resultatet.

Hvordan utføres behandlingen?

PRX-T33 påføres huden og jobbes ned i huden med et jevnt trykk fra behandlerens hender for å aktivere ingrediensene og for å nå de dype lagene i huden.

Etter behandlingen

Etter behandlingen er huden fortsatt i en aktiv tilstand. For å opprettholde denne tilstanden, samt få mest mulig ut av behandlingen må hudens pH-verdi holdes lav og hudbarrieren må opprettholdes. Det er derfor viktig å bruke den tilhørende hudpleieserien for ikke å påvirke resultatet negativt. Etterbehandling består av WiQo dag/nattkrem som du får med deg hjem som varer 7 dager og som er inkludert i behandlingens pris.

Hva koster behandlingen:

  • 1 enkeltstående behandling 1990kr
  • 3 behandlinger i serie 4990kr
  • 6 behandlinger i serie 8990kr

Utforsk våre hudbehandlinger

Frisk hud er vakker hud
Previous slide
Next slide