Sunekos performa

En helt fantastisk behandling for øyeområdet! Endelig en behandling som forbedrer mørke ringer, fine linjer og poser under øynene.

Hva er Sunekos Performa?

Sunekos Performa er en injeksjonsbehandling som inneholder 6 aminosyrer (proteiner) og ren hyaluronsyre. Denne behandlingen brukes for å dempe fine linjer og mørke ringer rundt øynene, tap av glød, slapp hud, tørr hud, og solskader.

Hvordan virker behandlingen?

Dette er en behandling som stimulerer hudens kollagen- og elastinproduserende celler og inneholder hyaluronsyre og aminosyrer. Kombinasjonen av aminosyrer og hyaluronsyre motvirker og forsinker aldringstegn og gjenskaper elastisitet og volum på en naturlig måte, noe som igjen fører til en fastere og spenstigere hud.

Hvem passer denne behandlingen for?

Sunekos kan brukes på alle hudtyper og er spesielt effektivt i det sarte og vanskelige behandlings området rundt øynene. Behandlingen tar sikte på å minske poser, linjer, slapp hud og mørke ringer i øyeområdet og kan også brukes for å minske vertikale linjer rundt munnen.

Hvordan utføres behandlingen?

Behandlingen gjennomføres ved at det injiseres små mikrobolus doser med produkt i dermis med en tynn nål. Du vil kunne kjenne lett svie og noe ubehag, men behandlingen er ikke smertefull. Rett etter behandling vil man ha små «myggestikk»-lignende kuler i det behandlede området og noe rødhet i huden. Rødheten avtar i løpet av 30-60min mens kulene som regel er absorbert i løpet av 12-24 timer.

Hvordan er huden rett etter behandlingen?

Etter behandlingen vil du være litt hoven rundt øynene og ha små «myggestikk»-lignende kuler i det behandlede området samt noe rødhet i huden. Rødheten avtar i løpet av 30-60min mens kulene som regel er absorbert i løpet av 12-24 timer. Det kan også forekomme blåmerker.

Hvor mange behandlinger trenger man?

Behandlingen består av en kur på 3 behandlinger med 2 ukers mellomrom. Hver behandling tar ca.30 minutter. Det anbefales at du følger opp resultatet med 1 vedlikeholdsbehandling hver 6-9 måned

Når kan du forvente å se resultater av behandlingen?

Ofte kan du se forbedringer allerede etter den første behandlingen, men dette er avhengig av hudstruktur og tilstand. Resultatene forventes å ha aktiv effekt i opptil 6-9 måneder.
NB! Vi gjør oppmerksom på at dette er en behandling som jobber i huden og på dens egne premisser og krever litt tålmodighet. Når effekten merkes er veldig individuelt, men sjeldent etter kun 1 behandling. Først 2-4 uker etter siste behandling har produktet sammen med huden fått jobbet lenge nok til at man bør starte å merke effekten. Produktet fortsetter å virke i huden din lenge etter avsluttet behandlingskur. 

Pris

  • Sunekos Performa 5890kr

    3 behandlinger

  • Sunekos Performa 2400kr

    1 vedlikeholdsbehandling

Utforsk våre hudbehandlinger

Frisk hud er vakker hud
Previous slide
Next slide