HArmonyCa

En ny og spennende behandling er nå tilgjengelig i vår klinikk!
HArmonyCa™ kan hjelpe deg å få en umiddelbart strammere, mer spenstig og sunnere hud.

Produktet består av to veldokumenterte og trygge komponenter i en og samme behandling. Det vil si at det er en hybrid som kombinerer Hyaluronsyre (HA)og kalsimuhydroxyapatitt (CaHA), det er altså både en filler og en biostimulerende behandling.

Dette gjør at HArmonyCa gir et umiddelbart løft ved hjelp av HA samt en langvarig effekt knyttet til CaHA som igangsetter ny kollagenproduksjon. I tillegg vil du de neste 6-12 mnd vil du oppnå en synlig og tydelig forbedring av hudens fasthet og elastisitet.

Resultater:

Resultatet varer i opptil 2 -3 år.
Effekten kan ses med det samme, ved at man får et umiddelbart subtilt løft. Huden blir strammere, fine linjer dempes og man får et generell hudforbedring over tid.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen er en injeksjonsbehandling hvor produktet injiseres i bakre del av ansiktet (kjevelinjen, kinnben og bakre kinn) Behandlingen utføres av kvalifisert helsepersonell med spesialisert opplæring i produktet og ineksjonsteknikken.

Er behandlingen smertefull?

Dette er en injeksjonsbehandling som medfører lite ubehag, og oppfattes ikke som spesielt smertefull. Produktet som injiseres inneholder også bedøvelse (Lidokain).

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger er rødhet, lett hevelse, ømhet, varme og kløe i det behandlete området. Eventuelle reaksjoner som oppstår i behandlingsområdet forsvinner vanligvis etter 24-48 timer. Hevelse forsvinner i løpet av 7-10 dager. 

Ved denne behandlingen som ved alle andre injeksjonsbehandlinger er det fare for blåmerke, infeksjon og andre mer alvorlige komplikasjoner som okklusjon. Informasjon om dette gis i forkant av behandling både muntlig og skriftlig. Alle behandlere kan dokumentere at de har kompetanse i komplikasjons håndtering og klinikken er forpliktet til å alltid ha nødvendig medisinsk utstyr tilgjengelig for å håndtere enhver uønsket hendelse.

Etter behandlingen:

Umiddelbart etter behandling kan man være noe rød og varm i huden, men du kan uten problem gjenoppta daglige gjøremål med en gang. Du bør ikke trene, ta badstue eller drikke alkohol de første 48 timene etter behandlingen. Det er normalt å kunne kjenne det injiserte stoffet i en lengre periode etter behandlingen. Skulle det oppstå kuler, bør du massere det behandlede området til disse forsvinner.

HArmonyCa behandling pris

  • HArmonyCa 10.500kr

Utforsk våre hudbehandlinger

Frisk hud er vakker hud
Previous slide
Next slide