Hydra Touch

HydraTouch H2 - behandlingen som gir deg en mild peeling og mye fuktighet

Vi er begeistret for å introdusere den nyeste behandlingen, Hydra Touch H2, her på Verket Medispa. Denne deilige behandlingen tilbyr løsninger for en rekke hudutfordringer. Hydra Touch H2 er din «go-to» for en ren, strålende og sunn hud.

Hva gjør HydraTouch?

Denne fantastiske behandlingen er en effektiv allsidig behandling som kan bidra til å redusere tilstoppinger, rense åpne porer, gi ny glød til en livløs hudtone og øke fuktighetsbalansen i huden. Ved å bruke vakuum, peeling, rensing, unike serum og stimulering med elektriske signaler, tilbyr Hydra Touch H2 en unik opplevelse som forynger og hydrerer huden din. Den behandler effektivt mikroblokkeringer og bidrar til å redusere synlighet av porer, samtidig som den forbedrer hudens tekstur og tone.

Hvem passer behandlingen for?

Enten du sliter med tørrhet, sensitivitet, fet hud eller du ønsker å revitalisere en aldrende hud, er Hydra Touch H2 det perfekte valget for deg.

Hvor lenge varer behandlingen?

Vi setter av 90 minutter til rådighet for en HydraTouch behandling. Da får du god tid til å nyte en skikkelig rens av huden, en pleiende ansiktsmaske tilpasset din hud og en avslappende nakkemassasje mens roen senker seg i kropp og sinn.

Utforsk våre hudbehandlinger

Frisk hud er vakker hud
Previous slide
Next slide