Revok50

Revok50 er den nyeste biostimulerende hudbehandlingen på det norske markedet, (biostimulerende behandlinger er hudbehandlinger som stimulerer hudens egen kollagenproduksjon). Gjennom at hudens egne naturlige prosesser stimuleres skapes det dermed mer volum og en sunnere, sterkere og mer spenstig hud.

Biostimulerende behandlinger er spesielt gunstig for kvinner som er i overgangsalder og eldre, da kroppens egen naturlige kollagenproduksjon reduseres med alderen.

Hva er Revok50

Revok50 er en intensiv biostimulerende behandling bestående av høymolekulær hyaluronsyre og en høy dose med aminosyrer.

Hvordan virker behandlingen?

REVOK 50 optimaliserer hudens funksjon og struktur, ved at den stimulerer fibroblastene til å produsere mer kollagen. Huden starter å reparere seg selv og øker produksjonen av kollagen og elastin. Gjennom hudens egne naturlige prosesser skapes det dermed mer volum og en sunnere, sterkere og mer spenstig hud.

Produktet er ikke en filler og blir ikke liggende i huden. Etter 12 timer har produktet fordelt seg i huden din ingen vil kunne se at du har utført behandlingen.

Hvem passer denne behandlingen for?

Behandlingen passer for dem som ønsker å forebygge eller bedre tørr/livløs hud, arr, fine linjer og volumtap.

Spesielt tap av østrogen i forbindelse med overgangsalderen er det som gir det største tapet av kollagen og elastin i huden. Huden blir også svakere og mer sårbar for skader.
Dette igjen kan føre til en tørrere og mindre elastisk hud fordi huden mister “bæreverket” sitt. Vi får da linjer, mister volum og huden trekkes nedover.

Verket Medispa tilbyr en rekke biostimulerende behandlinger og nøyaktig hvilken som vil være best for deg er avhengig av din hudtilstand og dine behandlingsmål.
Bestill gjerne en gratis konsultasjon for å få lagt en best mulig plan for din hudreise.

Hvordan utføres behandlingen?

Behandlingen gjennomføres ved at det injiseres små mikrobolus doser med produkt i dermis med en tynn nål. Du vil kunne kjenne lett svie og noe ubehag, men behandlingen er ikke smertefull. 

Rett etter behandling vil man ha små «myggestikk»-lignende kuler i det behandlede området og noe rødhet i huden. Rødheten avtar i løpet av 30-60min mens kulene som regel er absorbert i løpet av 12-24 timer.

Hvor mange behandlinger trenger man

Det anbefales en oppstartskur på 2-4 behandlinger med 1 måneds mellomrom. Noen vil kun trenge 2 behandlinger mens andre vil trenge 4 for best mulig resultat. Deretter 1-2 vedlikeholdsbehandlinger i året.  Revok50 kan brukes i ansiktet, halsen, brystet og på hendene.

Kan Revok50 kombinerer med andre behandlinger?

En biostimulerende behandling kan fint brukes alene, men vi anbefaler ofte å bruke dem sammen med andre komplimenterende behandler der vi ønsker å stimulere huden til å reparere seg selv. Feks Dermapen, medisinske peelinger, mesoterapi og ledlysbehandling.

NB! Vi gjør oppmerksom på at dette er en behandling som jobber på huden og på dens egne premisser og krever litt tålmodighet. Når effekten merkes er veldig individuelt, men sjeldent etter kun 1 behandling. Først 12 uker etter siste behandling har produktet sammen med huden fått jobbet lenge nok til at man bør starte å merke effekten. Produktet fortsetter å virke i huden din lenge etter avsluttet behandlingskur. 

Pris

  • Revok50 2650kr

    1 behandling

  • Revok50 6990kr

    3 behandlinger

Utforsk våre hudbehandlinger

Frisk hud er vakker hud
Previous slide
Next slide