Klassisk hudbehandling

Huden din består av ca. 70% vann og inneholder naturlig fuktighetsgivende faktor for å hindre væsketap. Etter hvert som vi eldes minsker mengden av denne fuktighetsgivende faktoren og dette fører til både tørrhet, rødhet og irritasjon i huden.

I din daglige hudpleie er det derfor viktig å tilføre ingredienser som enten forebygger, reparerer eller vedlikeholder hudens funksjon basert på den tilstanden den er i nå. En ren og sunn hud er viktig for at huden skal kunne gjøre alle sine viktige oppgaver.

Hos oss tilbyr derfor vår sertifisert hudterapaut klassisk hudbehandling basert på din hudtype og hudtilstand.

Ofte stilte spørsmål:

Hva behandles ved klassisk hudbehandling?

Dersom du har akne, dehydrert, tilstoppet, pigmentert, aldrende eller sensitivisert hud har du godt av en klassisk hudbehandling med tilførsel av aktive ingredienser for å normalisere hudtilstanden igjen. 

De ulike tilstandene krever ulike ingredienser og behandlinger for å normaliseres og derfor behandles hver enkelt hud forskjellig.

Hvem passer klassisk hudpleie for?

Denne behandlingen har stort fokus på velvære og avslapping. Den passer derfor for deg som ønsker avslapping, ro og egentid samtidig som huden din får en effektiv og tilpasset behandling.

Selve behandlingen:

Behandlingen gjøres på bakgrunn av en konsultasjon og en analyse av huden din. Basert på dine ønsker og behov får du en dyprens, massasje av bryst, nakke, ansikt og hodebunn og en deilig ansiktsmaske. Selve behandlingen tar ca 60 min. Et hudprogram med ingredienser som er tilpasset din hudtilstand vil også bli gjennomgått.

Pris :

  • Klassisk hudpleie 950kr

    60 minutter

  • Klassisk hudpleie med spesialmaske øyne 1090kr

    60 minutter

  • Farg + form av bryn og vipper 400kr
  • Farg + form av bryn 300kr
  • Farg av vipper 300kr

Utforsk våre hudbehandlinger

Frisk hud er vakker hud
Previous slide
Next slide